2010. május 24., hétfő

Hetifotó - Béla bácsi





Mivel egész héten esett, így nem voltunk sehol, tehát új ötlet kellett ehhez a heti témához. Végül is csak egy emberről szól, Béla bácsiról. Remélem, látszik a képeken, hogy ő a kedvenc szomszédunk.

Vendégségben




2010. május 22., szombat

2010. május 19., szerda

2010. május 16., vasárnap

Hetifotó - én



Még egy téma, ami jó nehéz volt számomra. Nem szeretem, ha fényképeznek, magamat meg amúgy sem szoktam. Rólam még nem született jó kép, ezt a sorozatot most sem szakítottam meg.
Az első kép még tetszene is, csak elég nehéz úgy fényképezni, hogy nem látod, hogy mi is lesz a képen. A második hatásvadász, a harmadik közhelyes. Na, ezek után másnak már nem is kell kritizálni:) De azért tegyétek csak meg!

2010. május 15., szombat

Még, még, még naplemente




Másnak biztos unalmas, de én még nem tudtam megunni:)

2010. május 11., kedd

Még egy kép az utcánkról


Az alsó az eredeti kép, a felső pedig Kinga kedvéért a kivilágosított változat.

2010. május 9., vasárnap

Utazás a viharba






Állatkert








Hetifotó - az én reggelem





Bár még nem volt sok téma, de eddig ezzel szenvedtem meg a legjobban. Először arra gondoltam, hogy nem a reggeli eseményeket, helyzeteket fényképezem, csak hangulatokat, amiről asszociálni lehet. Ötleteim még lettek volna, de képtelen voltam a megvalósításra. Aztán lejjebb adtam: elég, ha nem lesznek közhelyesek, nem harmatot, madárcsicsergést vagy cigi-kávé-WC-t fényképezek (bár utóbbi közben nagyon jól szórakoztam volna). Aztán mégis csak ennyi lett...

2010. május 1., szombat