2010. június 8., kedd

Hetifotó - gömbök





Bár nagy csúszással, de megvan a legújabb heti téma. Először azt hittem, hogy jóval könnyebb lesz gömböket találni a környezetemben, aztán megint rá kellett jönnöm, hogy nekem ez nem túl egyszerű.

5 megjegyzés:

vadjutka írta...

A borsós - mindkettő - nagyon szép! Főleg a tányéros tetszik - nemcsak gömbös, hanem benne van nekem a friss borsó szaga is.

A másik kettő:
- az első az karácsonyfa dísz?
értem én a viccet benne - hogy ott a kamera - csak sztem szebb lett volna, ha más szögből fotózod, h az egyik gömb közelebb van mint a többi. Valamint a tükröződéssel is lehetett volna játszani: ahogy a többi gömb tükröződik az egyikben.

- a sok gömbös képet meg egyáltalán nem értem: mi van rajta? És olyan, mintha csak oda lettek volna rakva egy kupacba, és nem jön át nekem a "gömbségük"

Kricsár Annamária írta...

Szia!
A tányéros-borsós nekem is tetszik. De nekem az első is tetszett, meg a második is. Az elsőn kis acélgolyók vannak. Nekem pont az tetszett benne, hogy megsokszorozódott a fényképező meg a kezem. De tényleg jobb lehetett volna, ha valamelyik közelebb van.
A másodikat viszont szeretem, így, ahogy van:) A kedvenc képjáspis gyöngyeim. Bár az igaz, hogy ez nem annyira gömbös, mint a többi. De tök jó az egész kép színe:)

vadjutka írta...

ja, hogy azok gyöngyök...
most, hogy nézem :-)....bár fürjtojásnak is elmennének :-)

anyahajó írta...

Én terméseknek gondoltam azt a másodikat. Egyébként az utolsó tetszik a legjobban, kedvem támadt borsót fejteni. :)

Egyébként hol szoktátok megadni, hogy mi a heti téma?

Kricsár Annamária írta...

Pont azért gondoltam, hogy vágódeszkán fényképezek, mert a képjáspis gyöngyök úgy néznek ki, mint valami kis tojáskák. Csak éppen az nem jött át, hogy mik is ezek igazából, így csak nekem volt vicces a kép:)
Adél, a másik blogon szoktam megadni, ami tényleg hülyeség, mert itt is kellene:) Szóval a következő (másfél)heti téma: VASÁRNAP.