2010. május 24., hétfő

Hetifotó - Béla bácsi





Mivel egész héten esett, így nem voltunk sehol, tehát új ötlet kellett ehhez a heti témához. Végül is csak egy emberről szól, Béla bácsiról. Remélem, látszik a képeken, hogy ő a kedvenc szomszédunk.

2 megjegyzés:

vadjutka írta...

Nagyon jó ötlet!

És a megvalósítás is tetszik, csak ha az a cél, hogy bemutatni Béla bácsit, akkor még hiányzik 1 v 2 kép: pl béla bácsi otthona mondjuk. Jelnleg azt üzeni ez az összeállítás nekem, h béla bácsi mindig a kertben van és ez az ő "természetes lelőhelye" :-)

Kricsár Annamária írta...

Ha ezt üzeni, akkor jól csináltam:) Béla bácsi tényleg szinte mindig a kertben van, még télen is talál magának elfoglaltságot. Amit csak tudok a kertészkedésről, azt tőle tanultam. A házból egyetlen szobát foglal el magának, de ott még nem is voltam soha, és nem is tudtam volna megkérni, hogy engedje, hogy lefényképezzem.
Egy dolog viszont nagyon hiányzik a képek közül: ő Béla bácsi kutyája, Bubó. Ő ugyanolyan fontos neki, mint a kertje. Csak éppen nem vagyok elég bátor hozzá, hogy lefényképezzem Bubót:) Pedig érdemes lenne amúgy is: meglehetősen "érdekes megjelenésű" állat: nagyon kövér, nagyon öreg, és ekcéma miatt szinte teljesen kopasz. Együtt lakik Béla bácsival, tehát nélküle nem lehet teljes a fényképsorozat. Majd egyszer pótolom, de szigorúan csak kerítésen keresztül:)